Unik vin til bryllupsfesten gør festen helt speciel

Skal du giftes? Vil du gerne gøre festen og bryllupsmiddagen ekstra speciel? – så læs med her!  

Et bryllup er en af de største og glædeligste begivenheder i livet. Det er en uforglemmelig dag de fleste tænker tilbage på med stor glæde.

Det er dagen hvor kærligheden fejres og i som brudepar siger ja til hinanden. En bryllupsdag er en fantastisk dag hvor kærligheden skal fejres. Derfor skal bryllupsfesten og bryllupsmiddagen også være nhelt speciel og mindeværdig.  

Når brylluppet skal planlægges, er der meget at holde styr på. I skal blandt andet tage stilling til bryllupsmenuen og hvilken vin der passer til maden og i skal have skal finde ud af hvordan bordet skal pyntes.

Køb bryllupsvinen online

Der er god fidus i at købe din vin online, her kan du nemlig oftest finde gode vintilbud - uanset om du er på udkig efter rødvin, hvidvin, rosévin eller mousserende vin til brylluppet. Min-Vin.dk er en af de butikker på nettet, der har specialiseret sig i god vin til meget konkurrencedygtige priser. På denne webshop finder du blandet andet italiensk vin fra Puglia, Shiraz vin fra Sydafrika, Zinfandel rødvin fra Californien og mange andre gode flasker fra de nogle af de allerbedste vinområder. Det der adskiller Min-vin.dk fra nettes andre webshops med vin er, at du her har mulighed for få en unik etikette på vinen til bryllupsfesten.   

Design jeres egen personlige etikette

Da brylluppet er en særlig begivenhed og det skal vinen til bryllupsfesten også gerne være helt særlig. Hos Min-vin.dk, kan i derfor designe jeres egen personlige etikette, så vinen til bryllupsfesten får et unikt udtryk. Etiketten kan eksempelvis være et billede af jer med jeres navne og datoen for brylluppet. Det kan også være i gerne vil have en etikette, der har det samme visuelle udtryk som indbydelserne til brylluppet eller borddækningen og bryllupspynten. Det er helt op til jeres kreativitet hvordan etiketten skal se ud! Foruden vinen kan i også få øl og spiritus med personlige etiketter på flaskerne.  

Giv gæsterne et minde med hjem

En sjov idé er at give gæsterne en flaske vin med hjem fra festen med jeres personlige etikette på. Så kan gæsterne tage vinen frem og mindes jeres bryllup, det kan eksempelvis være når den første bryllupsdag rundes. Det er meget brugt i andre lande, at man giver gæsterne en lille gave med hjem fra bryllupsfesten og det er en sjov idé, som gæsterne helt sikkert vil sætte pris på.

Køb billig vin på min.vin.dk

På Min-vin.dk kan du se hele vinudvalget, du kan også læse om andre kunders oplevelser med webbutikken. Kunderne giver Min-vin rigtig gode tilbagemeldinger og webshoppen får blandt andet topkarakter for både vin, etiketter og levering! Til et bryllup, skal der helst ikke overlades noget til tilfældighederne, her skal der være styr på alle detaljer, derfor er min-vin også et godt valg når vinen skal bestilles til den store dag. Selvom der er tale om kvalitetsvin hos Min-vin.dk, er priserne yderst rimelige! Du får således rigtig meget god vin for pengene – se mere lige her.