Vin og bobler til jul og nytår

Julen er familiens fest. Her samles vi i familien om den traditionsrige julemenu og hygger os og giver hinanden gaver. Når det nye år skal skydes ind, holder vi ofte festen sammen med gode venner. Så er der tradition for at nytåret skåles ind med et glas bobler inden vi skyder nytåret ind med fyrværkeri. Vil du gerne gøre noget ekstra ud af julemiddagen og nytårsaften, så bør du læse videre her.

Køb julevin online på min-vin.dk

Vinen til julemiddagen må gerne være kraftig, så den matcher den fede julemad. På online vin-shoppen min-vin.dk finder du et stort udvalg af vine der egner sig fortrinligt til julemiddagen. Her finder du masser af gode vintilbud fra Sydafrika, Chile, Spanien, Australien, Californien og Italien. Min-vin.dk holder priserne på et niveau hvor alle kan være med uden, at der gås på kompromis med kvaliteten af vinen. Men min-vin.dk er ikke blot en almindelig online vinshop, her har du nemlig mulighed for at designe din helt egen vin med din personlige etikette. Det betyder at i kan få en helt speciel vin til julemenuen, der med garanti vil vække opsigt blandt gæsterne.

Perfekt til den personlige vinjulegave

En vin med en speciel etikette egner sig også fremragende, som en vingave til under juletræet. På etiketten har du mulighed for at uploade et billede og skrive en personlig besked til modtageren. Det er lidt sjovere at modtage en sådan vingave end en helt almindelig flaske vin købt i et supermarked. For i denne gave, har du selv lagt noget energi og kreativitet i at gøre gaven personlig. Du kan få vinen leveret i en flot gaveæske, der passer perfekt under juletræet. Er modtageren mere til øl end vin, har min-vin.dk virkelig noget at byde på. Webbutikken forhandler nemlig håndbryggede specialøl fra bryggeriet Trolden. Der er ikke mindre end 8 varianter at vælge imellem og du kan selvfølgelig, ligesom med vinen, designe din egen etikette og få øllene leveret i en flot gaveæske.

Gin er virkelig hot for tiden, har du en ginelsker i familien vil det være oplagt at give en flaske personlig kvalitets-gin, hvor du selv har bestemt hvordan etiketten skal se ud. Du kan nemlig også finde lækker gin produceret på det danske destilleri Trolden hos min-vin.dk.

Boblerne til nytåret

Når vennerne mødes for at skyde nytåret ind skal det hele være ekstra festligt. Der skal selvfølgelig bobler på bordet, man indleder ofte nytårsfesten med at nyde et glas bobler når Dronningen holder nytårstalen og når klokken rammer midnat og kalenderen skifter til et nyt år, skal propperne for alvor springe. Hvorfor ikke skåle i en flaske lækre bobler, hvor du selv har valgt etiketten? der er et både et sjovt og festligt indslag, som helt sikkert vil tage kegler blandt gæsterne.

Vi håber vi i denne artikel har inspireret dig til selv at designe dine etiketter på julevinen, den helt særlige julegave eller boblerne til nytåret. Hvis du har spørgsmål til produkterne står vores dygtige team klar til at hjælpe dig. Når du har bestilt dine produkter går vi straks i gang med at lave dine personlige flasker og vi afsender i løbet af 2-3 hverdage! Vi ønsker dig og dine kære en god jul og et lykkebringende nytår.