Personlig vin, øl eller spiritus - den perfekte gave til manden der har alt

Er du også løbet tør for inspiration når der skal købes gave til manden i dit liv? Mangler du idéer til en rigtig mandegave? Kan du svare ja til nogle af disse spørgsmål, så læs videre her. I denne artikel giver vi dig nemlig inspiration til den perfekte gaveidé til manden der har alt!

Gaveidéen der vækker glæde og slukker tørsten

Kalenderen nærmer sig den 24.december og du har endnu ikke fået købt en julegave til din mand. Det er også svært, for han har nemlig aldrig nogle ønsker, så det ender altid med det sædvanlige strømper eller underbukser. Det er ikke alt for ophidsende og den bløde pakke bliver som regel også modtaget med et overbærende smil.

Den situation som vi her beskriver kender mange kvinder sikkert alt for godt. Vi mænd er nemlig ikke specielt kreative når ønskesedlen skal skrives, så vi udfylder som regel bare sedlen med de samme ønsker som året før. Men i år skal det være anderledes, så hvorfor ikke smide ønskesedlen i skraldespanden og overrask din mand med en helt særlig gave?  - uanset om kalenderen viser jul eller fødselsdag – nemlig en helt din mands helt personlig gin, specialøl, vin eller lakridsshot.

Den personlige julegave eller fødselsdagsgave til manden

Uanset om din mand er til spiritus, rødvin eller specialøl finder du gaven hos min-vin.dk. Her finder du nemlig rødvin fra alle de store vindistrikter i Italien, Sydafrika, Californien, Spanien, Chile og Australien. min-vin.dk forhandler desuden øl fra det lille eksklusive mikrobryggeri Trolden, der har til huse i Kolding. Du finder du også Gin eller lakridsshots fra Trolden destilleri. Der er således ikke tale om den billige supermarkedsgin, men et eksklusivt produkt, hvor der virkelig er lagt håndværk og kærlighed i produktionen.

Det bedste af det hele er dog, at du hos min-vin.dk får muligheden for selv at designe din egen personlige etikette på flasken, så din mand får en helt personlig og unik flaske i julegave eller fødselsdagsgave. 

Design selv etiketten

Hos min-vin.dk kan du selv designe etiketten på flasken find et sjovt billede af din mand og lav en humoristisk etikette til gin-flasken, eller hvad med at designe en romantisk rødvin med et billede af jer begge? Er din mand mest til øl, kan du give ham en festlig og personlig gaveæske med specialøl og din mands billede og navn på flaskerne. Har i en hund, kan en specialøllen også være gaven fra ”ølhunden” – mulighederne er uendelige og kun din fantasi og kreativitet sætter grænsen.  

Det er utrolig nemt at designe etiketten, du skal blot klikke ind på det produkt du vil købe på min-vin.dk, så har du mulighed for at designe etiketten i et smart lille program. Her kan du også tilføje både billede og tekst og ikke mindst se hvordan flasken kommer til at se ud med den personlige etikette på!

Perfekt som værtsgave eller indflyttergave

Udover at være den perfekte fødselsdags- eller julegave til manden der har alt, er en personlig vin, spiritus eller specialøl også den perfekte værtsgave eller indflyttergave. Lad eksempelvis det nye hjem pryde etiketten på en helt særlig flaske indflyttervin, når i skal besøge vennerne i deres nye bolig. Er din veninde vild med gin og Tonic, så få lavet en eksklusiv flakse ”veninde gin” med et billede af jer begge. Det er den perfekte værtsgave – der med garanti vil vække stor glæde hos modtageren! - se mere lige her.