B2B

Er du erhvervskunde?

Tilmeld dig som errhvervskunde på min-vin.dk og opnå fordele. I større oplæg tilbyder vi en højere fleksibilitet, og derfor vil der være mulighed for beskæring af etiketten efter dine mål og i særlig udformning samt tilbyde flere typer etikette-materiale herunder matte papir, semi gloss, gloss, pvc og sølv/guld kachering. 

Vi sætter en stor ære i at vore involveret i vores kunders projekter og skabe værdi for vores kunders virksomhed. En flaske personlig øl, vin eller spiritus, kan bruges til at dele et budskab, mindes en særlig dag, eller imponere kunder og kollegaer med en unik flaske.Vi leverer private label vin til både små og store virksomheder med kort leveringstid i forbindelse med sponsorgaver, medarbejder gave (julegaver, jubilæum, mm.), kundegaver (bilhuse, ejendomsmæglere), til events og meget mere. 

Benyt vores tilmeldingsformular og modtag dit login i løbet af 24 timer. 

Virksomheder vi har samarbejdet med

Erhvervskundetilmelding
  • Alle erhvervsdrivende kan med fordel tilmelde sig som erhvervskunde. Dette giver dig mulighed for betaling med faktura, se priser ekskl. moms, og endnu bedre priser på vin, øl og spiritus – både med og uden private label.
  • Når du tilmelder dig som erhvervskunde, vil du efter kort tid modtage dit login til min-vin butikken, på mail.
  • Tryk ”Videre” for at starte tilmeldingen.

Copyright © 2019 min-vin.dk