Hvordan bruges design programmet.

Har du problemer med vores design funktion på hjemmesiden? Denne guide vil hjælpe dig, til at få mest muligt ud af din mulighed for at skabe din helt egen flaske, inkl. en flot etikette til øl, vin eller spiritus.  

*vi anbefaler brug af vores design program på en computer / PC. Vi arbejder på, at gøre funktionerne mere brugervenlige på mobil.*

Kom godt i gang

For at starte med at designe din egen etikette, skal du trykke på knappen "design label her" hvorefter designprogrammet åbner. Under nedenstående billede kan du læse om åbningsskærmen i designprogrammet fra PC, samt hvad de forskellige knapper og funktioner gør.

Design hjælp side 1

1. Som udgangspunkt starter du i "tekst" redigering. Her har du mulighed for, at indsætte tekst, ændre størrelse, farve, font og tilføjle effekter. Læs mere om de enkelte funktioner i punkterne 4, 5 & 6.

2. På denne side kan du uploade et, af dine egne billeder ved enten at "trække" billedet over i designprogrammet, eller ved at trykke "browse". målene på vores etiketter er:

- 80x120mm (vin - høj etikette)

- 120x70mm (vin bred etikette)

- 70x110mm (øl og spiritus 50cl)

- 120x80mm (spiritus 75cl)

Du kan tilføje en vifte af effekter på dit billede, såsom at tilføje skygger og redigere i gennemsigtigheden på billedet. Husk at markere det billede/grafiske element, som du ønsker at redigere først.

*Erhvervskunder kan få specialskåret etikette efter ønskede mål ved oplæg på 24fl. +*

3. I denne kategori "clip art" finder du et udvalg af billeder, ikoner og grafiske elementer som frit kan benyttes når etiketten skal designes. Vi har indelt vores grafiske elementer, i kategorier, som du nemt kan navigere rundt i, 

4. I dette felt (tekst felt) kan du skrive tekst. Du kan tilføje op til flere individuelle tekstlag, og flytte rundt på dem som du vil. Under tekst-feltet finder du samtidig et stort udvalg af skrifttyper som du kan vælge mellem. Du kan ændre størrelsen på teksten, ved at angive en størrelse under tekstfeltet - eller "trække" i teksten, for at ændre proportionerne. 

5. I denne sektion kan du ændre opaciteten på din tekst og ændre alignment. Husk at markere den tekst du ønsker at redigere i først.

6. I denne sektion kan du tilføje skygger. Du kan redigere skyggens fald og intensitet. Dette kan gøres ved både tekst, billeder og clip art. Husk at markere den tekst du ønsker at redigere først.

7. Etiketten som du modtager vil være dét du ser foran dig på skærmen indenfor etikettens "sorte ramme". Nederst på etiketten er en smal hvid bjælke, med den tekst som vi af lovgivningsmæssige grunde er forpligtet til, at have stående på etiketten. Bemærk at du ikke kan indsætte billede/tekst henover dette område i bunden af etiketten. 

Etikettens mål afhænger af den flaske du bestiller. Se målene under pkt. 2. Vi printer på semi-gloss udstandset etiket-papir. I større oplæg har vi mulighed for at printe på et udvalg af etiket-materiale.

Administrer lag

Når du tilføjer tekst, billeder eller clipart - og markerer dette, vil en menu fremtræde i toppen af etiketten. Denne menu bruges til, at rotere det markerede element, kopiere dette - og flytte det "frem eller tilbage" i forhold til de andre elementer på etiketten. 

Menu1_designprogram

Øvrige bemærkninger

Når du er færdig med at designe din etikette - eller ønsker at starte forfra og lave en ny, kan du enten "gemme" dit design, eller "starte forfra" på de ikoner du finder øverst til højre.

Gem_etiket

Når du har "gemt" dit design, kan du se et preview af, hvordan din etikette vil se ud. Bemærk at den sorte markering langs etikettens kant ikke vil være med når vi printer etiketten. 

Du mangler nu kun at angive, hvor mange flasker du ønsker. Du kan bestille ned til én enkelt flaske - men opnår mængderabat ved køb af flere flasker af samme type, med samme etikette. Du kan bestille den samme flaske så mange gange du ønsker, med så mange forskellige etiketter som du ønsker og opnår fri levering ved bestilling på over 300,- kr. 

gem_design

Hvis du har nogen spørgsmål til vores hjemmeside, produkterne eller designprogrammet er du velkommen til at kontakte os ved at trykke her.

Vi forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 12 timer.