Standard label

Quinta do Estanho Fine Tawny

109,00 kr
På lager
SKU
Normal label - Quinta do Estanho Fine Tawny
  • Køb 3 for 104,00 kr pr styk og spar 5%
  • Køb 6 for 99,00 kr pr styk og spar 9%

Quinta do Estanho Fine Tawny

Vingården Quinta do Estanho startede vindyrkning helt tilbage til 1757 og er fortsat i efterfølgende generationer frem til idag. Jaime Acacio Aueiroz Cardoso's søn og svigerdatter, driver idag gården sammen med dygtige medarbejdere. Før Cardoso overdrog familie virksomheden fortalte han, hvordan det kunne være, at han havde så store mængder af gammel portvin. 

Hans far overså i 1930’erne en bestemmelse om, at al portvin skulle registreres i Portvinsinstituttet.
Det medførte at Portvininstituttet resolverede, og at al det portvin, der ikke var registreret, ikke måtte sælges som portvin, og det var meget store mængder.
Cardoso kæmpede siden for at få portvinen frigivet. Han har påklaget afgørelsen og har fået lavet Kulstof 14 prøver på alt den gamle vin for at dokumentere deres alder.
Portvinsinstituttet som er et kollegialt organ valgt blandt alle portvinsproducenter, har naturligt nok ikke ønsket at skulle konkurrere med gammel portvin i disse mængder. Derfor har de indtil nu nægtet anvendelse af disse.

For nogle år siden har de dog givet tilladelse til at blande den gamle portvin i Quinta do Estanho’s 10, 20, 30 og 40 års tawny port. Der er mindst af den gamle portvin i 10 års flasken og mest i 40 års flasken. For os, der har smagt og duftet til de gamle sager, er den gamle portvin genkendelig i disse flaske. Det gør dem til noget ganske særligt som ikke findes i anden tawny portvin. Der er ingen, der kommer op på siden af disse.

Huset laver deres portvine på de røde druer Touriga Francesa, Tinta Barroca, Mourisco og de hvide på Malvazia Fina, Malvazia Grossa, Gouveia og Rabigato som ligger smukt langs den venstre bred ved floden Pinhao. 


Specifikationer
Alkoholprocent 19.5%
Indhold i CL 75cl
Type Portvin, 
Pris pr. stk. inkl. Standard label
Udløbsdato minimum 18 mdr.


Guide: Sådan designer du din egen flaske

I denne ”trin for trin” guide, hjælper vi dig med at få det meste ud af vores smarte designfunktion, så du kan skabe en helt unik flaske inkl. en flot etikette, uanset om du vil designe en etikette til øl, vin eller spiritus. Vi anbefaler, at du bruger vores designprogram på en computer/PC. Vi arbejder på at gøre funktionerne mere brugervenlige på mobile enheder.

Nederst på siden giver vi dig nogle idéer til, hvordan du kan designe din egen etikette i forhold til, hvad du skal bruge flasken til.  

*vi anbefaler brug af vores design program på en computer / PC i browseren Google Chrome. Vi arbejder på, at gøre funktionerne mere brugervenlige på mobil.*

Kom godt i gang med at designe din egen unikke etikette

For at designe din personlige vin, spiritus eller øl skal du først finde det produkt, du gerne vil designe en unik etikette til. Så tag et kig på vores flotte udvalg af vine, specialøl eller spiritus, og klik herefter ind på produktet.

På produktsiden skal du trykke på knappen "design label her". Her kommer du til designprogrammet. Under nedenstående billede kan du læse om åbningsskærmen i designprogrammet fra PC, samt hvordan du bruger forskellige knapper og funktioner i programmet.

Design hjælp side 1

1. Når du skal designe din egen øl-, vin eller spirituslabel, er det en god idé at begynde i feltet "tekstredigering”. Her har du mulighed for at indsætte den tekst, du gerne vil have på din etikette. Du kan her ændre størrelse, farve teksttype samt tilføje forskellige effekter til din tekst. Læs mere om de enkelte funktionerne under trin 4, 5 og 6.

2. Her har du mulighed for at uploade et af dine egne billeder. Det kan du gøre ved enten at "trække" billedet over i designprogrammet eller ved at trykke "browse" og finde billedet på din computer.

Vi har følgende mål på vores etiketter:

-80x120mm (vin - høj etikette)

-120x70mm (vin bred etikette)

-70x110mm (øl og spiritus 50cl)

-120x80mm (spiritus 75cl)

(Erhvervskunder kan få specialskåret etikette efter ønskede mål ved oplæg på 24 fl.)

Du har mulighed for at tilføje mange forskellige effekter. Du har eksempelvis mulighed for at tilføje skygger og redigere i gennemsigtigheden på billedet. Inden du redigerer billedet, skal du markere det billede/grafiske element, du ønsker at redigere først.

3. I kategorien "clipart" finder du et udvalg af billeder, ikoner og grafiske elementer, som du frit kan benytte til at designe din etikette. Vi har inddelt vores grafiske elementer i kategorier, som du nemt kan navigere rundt i for at finde det element, der passer til netop din flaske og den begivenhed, du skal bruge flasken til. 

4. I tekstfeltet kan du skrive tekst. Skriv eksempelvis tekst der passer til den begivenhed, hvor du skal anvende flasken. Du kan tilføje op til flere individuelle tekstlag og flytte rundt på dem, som du vil. Under tekstfeltet finder du samtidig et stort udvalg af skrifttyper, du kan vælge mellem. Du kan ændre størrelsen på teksten ved at angive en størrelse under tekstfeltet, eller du kan "trække" i teksten for at ændre proportionerne. 

5. I denne sektion kan du ændre på, om din tekst skal være transparent, om du vil have venstrestillet eller højre-stillet, eller om du vil have teksten stående centralt. Husk at markere den tekst, du ønsker at redigere i først.

6. I denne sektion kan du tilføje skygger. Du kan redigere skyggens fald og intensitet. Dette kan gøres på både tekst, billeder og clipart. Husk at markere det element, du ønsker at redigere først.

7. 

Den eller de flasker, du modtager, vil være med den etikette, du har designet på skærmen indenfor etikettens "sorte ramme". Den sorte ramme vil ikke komme med, på det færdige print.

Nederst på etiketten er en smal hvid bjælke. Denne bjælke indeholder den tekst, som vi af lovgivningsmæssige grunde, er forpligtet til at have stående på etiketten. Bemærk, at du ikke kan indsætte billede/tekst henover dette område i bunden af etiketten.

Etikettens mål afhænger af den flaske, du bestiller. Se målene under pkt. 2. Vi printer etiketterne på semigloss udstanset etikettepapir. Hvis du ønsker et større oplæg, har vi mulighed for at printe på andre etikette typer og materialer.

Administrer lag

Når du tilføjer tekst, billeder eller clipart og markerer dette, vil en menu fremtræde i toppen af etiketten. Denne menu bruges til at rotere det markerede element, kopiere det og flytte det "frem eller tilbage" i forhold til de andre elementer på etiketten.

Menu1_designprogram

Når du er færdig med at designe din unikke etikette eller ønsker at starte forfra og lave en ny etikette, har du mulighed for at "gemme" dit design eller "starte forfra" på de ikoner, du finder øverst til højre på siden. Du kan sagtens lave flere designs og eksperimentere med layoutet, indtil du har fundet den perfekte etikette.

Gem_etiket

Når du har "gemt" dit design, kan du se et preview af, hvordan din etikette vil se ud på den færdige flaske vin, øl eller spiritus. Bemærk, at den sorte markering langs etikettens kant ikke vil være med, når vi printer etiketten.

Du mangler nu kun at angive, hvor mange flasker du ønsker at bestille med din personlige etikette. Du kan bestille ned til én enkelt flaske, men du opnår mængderabat ved køb af flere flasker af samme type med samme etikette.

Du kan bestille den samme flaske, så mange gange du ønsker med så mange forskellige etiketter, du ønsker, og du får leveret din ordre gratis, hvis du handler for mere end 300 kr.

gem_design

Vi er klar til at hjælpe dig

Hvis du har behov for yderligere hjælp til at bruge designprogrammet, står min-vins dygtige team klar til at hjælpe dig. Du kan få fat i os ved at benytte chatfunktionen her på siden, eller du kan ringe til os på +45 44 10 65 55, så hjælper vi dig med at designe din skræddersyede vin, øl eller spiritusflaske. Når du har bestilt din ordre, producerer og sender vi den til dig i løbet af 2-3 arbejdsdage! 

Hvis du har behov fyr yderligere hjælp til brug af designprogrammet, står min-vin's dygtige team klar til at hjælpe dig. Du kan få fat i os ved at benytte kontaktformularen her på siden, ved at skrive en mail til [email protected], på facebook eller instagram. Vi hjælper dig hele vejen lige fra idé til design på både små og store oplæg.

Når du har bestilt din ordre, producerer og sender vi den til dig i løbet af kun 2-3 arbejdsdage!

Naviger til vores kontaktformular ved at trykke her.

Vi forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 12 timer. 


Inspiration til design af etiketter

I dette afsnit finder du inspiration til, hvordan du kan designe dine personlige etiketter, så de passer til den lejlighed, hvor du skal bruge flaskerne.  

En flaske med din egen etikette på kan bruges til mange lejligheder. Vin med egne etiketter er perfekt til fester som eksempelvis:

  • Bryllup
  • Fødselsdag
  • Barnedåb
  • Konfirmation
  • Studentergilde

En vin med egen etiket giver noget ekstra til det festdækkende bord, og den er med til at gøre festen til noget helt særligt.

Hvis du skal bruge vinen som bryllupsvin, kan du passe den ind, så vinen har det samme udtryk som resten bryllupsinvitationerne, bordpynten mv. Det er oplagt, at der skal stå bryllupsparrets navne og datoen for brylluppet på etiketten.

Til barnedåben og konfirmationen kan i lade et billede af hovedpersonen pryde etiketten samt datoen for begivenheden.

Til studenterfesten eller fødselsdagen kan du rigtig folde dig ud og slippe kreativiteten løs og designe en sjov etikette. Her kan du tage et kig i vores clipart bibliotek, hvor du kan finde masser af sjove tegninger, der kan indsættes på etiketten (se trin 6 ovenfor). Når dette er sagt, er det selvfølgelig helt op til jer, hvordan i vil have, at jeres unikke og personlige festvin skal se ud. Det vigtigste er, at du som kunde er tilfreds med resultatet!

Etiketter til firmavin og firmagaver

Hos min-vin.dk har du også mulighed for at designe jeres egen firmavin. Ejer du en virksomhed, og skal du bruge vin til gaver til forretningsforbindelser, reception eller måske årets julegave til medarbejderne, så er det let og enkelt at designe jeres personlige firmavin. Her er det oplagt at have virksomhedens logo på etiketten eksempelvis sammen med et billede af virksomheden eller af medarbejderstaben.

Husk, at du som erhvervskunde får flere fordele, når du handler hos os.

Firmavin egner sig også fantastisk i forhold til markedsføringstiltag – eksempelvis til messer og firmaevents. Vi giver blandt andet ekstra rabat, når du køber firmavin til din virksomhed. Vinen med jeres firmaetikette kan leveres i flotte gaveæsker.

Den personlige vin- øl- eller spiritus gave.

Vil du glæde en ven eller et familiemedlem med en helt særlig og personlig gave?

Hvorfor så ikke give vedkommende en flaske vin eller øl med en sjov etikette, som du selv har designet. Du kan også designe dine egne etiketter og få dem sat på en flaske gin eller lakridsshots.

Både øl og vin kan leveres i flotte gaveæsker. Find et sjovt billede af gavemodtageren og find på en sjov og humoristisk tekst, der passer til begivenheden. Så har du en helt unik gave, der med garanti vil give vække glæde og give et smil på læben hos modtageren. Skal du bruge en gave fra et kæledyr for eksempel fra hunden, kan du designe en etikette med et billede af (øl)hunden – mulighederne er uendelige, og det er op til dig og din kreativitet at designe en sjov flaske, der vækker glæde hos modtageren.   

Har du brug for inspiration?

Hvis du har brug for inspiration til din næste private label flaske, kan du tage et kig i vores galleri lige her, hvor du finder et sjovt udvalg af tidligere lavede etiketter, til forskellige anledninger.

Copyright © 2019 min-vin.dk