Handelsbetingelser

Levering 


Alle bestillinger bliver afsendt indenfor 3-4 hverdage.  

Reklamationsret 


Vores private label flasker er købt hjem, og specialfremstillet til netop dig. Derfor er der her tale om et bestillingskøb- eller tilvirkningskøb. Derfor er dette undtaget købeloven og af samme årsag bortfalder både de 14 dages fortrydelsesret, samt de to års reklamationsret i henhold til købeloven. Hvis du ikke bestiller med private label tilfalder 14 dages fortrydelesret og 2 års reklamation jf. købeloven.

Du gøres dog opmærksom på at man jf. Købelovens § 76, stk. 3, kan gøre gældende, at flasken har væsentlige fejl og mangler, hvor vi i alle tilfælde vil gøre alt for at løse enhver konflikt.

Behandling af etiket 

Vi benytter to forskellige printe-metoder til fremstilling af private label etikette - dette afhænger af oplægget der bestilles i. Vi printer enten på "evighedspapir" på en OKI Pro 1050 printer, hvorefter labels beskæres i en laserskærer i oplæg på 24fl. eller mere. I mindre oplæg printes vores etiketter på en Epson C3500 label printer på udstandsede etiketter, hvorefter etiketterne beskæres i hånden, for at opfylde de mål der er sat for produktet.

Etiketterne bliver i mindre oplæg påsat med håndkraft.

Skulle der være fejl i printet, beskæringen af etiketten eller påsætning af label bedes du skrive til [email protected] og gøre opmærksom på dette og vedhæfte et billede. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder og gør derfor alt for at imødekomme en hver fejl fra vores side.

Behandling af data

Etiketter

 
Vi opbevarer og gemmer som udgangspunkt alle vin etiketter i fem år, således at vi altid har en kopi, hvis din skulle gå tabt og du ønsker den trykt igen. 
Du giver samtidig samtykke til at vi må gøre brug af din etiket i forbindelse med kommende salgs- og markedsføringsmateriale, samt display på tryk samt web.

Cookies 


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Læs mere under "Privatlivspolitik".

Når du accepterer vores handelsbetingelser siger du samtidig ja til at modtage efterfølgende e-mails i form af opfølgende mails, der bekræfter køb, fragt, tilfredshed mm. forbundet med dit køb. Derudøver siger du samtidig ja til at modtage højest 1 månedlig e-mail i forbindelse fra min-vin.dk. Dette kan naturligvis frameldes i bunden af alle mails du modtager.

Aldersgrænse 


Når du handler vin hos min-vin.dk sælger vi kun til personer af alderen 18 år eller derover. Derfor når du accepterer vores handelsbetingelser, tilkendegiver du samtidig at du er 18 år eller derover og min-vin.dk forbeholder retten til at annullere en ordre såfremt kunden er under det tilladte.

Vores information

Udgiver 
Websitet ejes og publiceres af: 
[ MIN-VIN IVS, CVR 38128817 ] 
[ Fabriksvej 29 ] 
[ 6000, Kolding ] 
Telefon: [ +45 44 10 65 55 ] 
Email: [ [email protected] ]

Copyright © 2019 min-vin.dk