Special etiket?

Upload din helt egen billed-fil, og få din etiket printet - som den er formet. Således har du mulighed for at skabe et helt unikt udtryk til venner, gæster, kollegaer eller kunder i form af en anderledes etiket, med en anderledes form og sjove detaljer. Hvis du hellere vil se de almindelige etiketter, som laves i vores eget design program - så klik her.

Efter du har uploadet dit design, angiver vi skæremærkerne og printer din specialformede etiket. Prisen for denne special-formede etiket er 99,- og indkluderer én korrektur-gang. Du har mulighed for at gen-bestille en specialformet etiket uden ekstra omkostninger.

Størrelsen på etiketten bestemmer du helt selv. Hvis du ikke selv angiver mål i fx. notefeltet ved din bestilling, forsøger vi at holde os så tæt på standard-målene som er hhv. 76x127mm og 102x76mm afhængigt af hvilken flaske du bestiller. 

Bestiller du en special-formet etiket, har du også mulighed for at inkludere to print-filer i dit dokument, således du har mulighed for både at få en for- og bag etiket på din flaske. Alt kan lade sig gøre - så hvis du er i tvivl, eller har nogen spørgsmål, så skriv til os på chatten, hvor vi typisk svarer indenfor en time.
..
Obs: det er lovkrav at der på alle etiketter fremgår indholdsmængde, type, land, sulfitter, import- og tappenummer samt alkoholprocent. Dette sørger vi for at inkludere i bunden af dit design - meget diskret. 
.
DSddd.
Herunder ses der eksempler på hvordan special lavede etiketter kan se ud. Se flere her.
.