Skal vi designe din etiket?

For 199,- får du en unik beskåret etikette med et professionelt look

For kun 199,- tilbyder vi at designe en etikette til dig, af en professionel designer med mere end 20 års erfaring.

Hvis du vælger denne løsning, bedes du trykke på den "røde knap" i bunden af denne side, hvor du kan bestille denne. Her skal du blot lægge varen i kurven og fortsætte til indkøbskurven. Fragten bliver automatisk fratrukket så du kun bliver opkrævet for etiketdesignet..

II bemærknings feltet bedes du beskrive hvordan etiketten skal se ud, samt evt. referere til eksempler på nettet - og sende egne billeder og eksempler på kontakt@min-vin.dk

Vi gennemgår etikettens design så mange gange det er nødvendigt - før at den er lige som den skal være og du er tilfreds. Samtidig vil pengene først blive hævet når du aflægger din vin-bestilling efterfølgende og der er fuld returret på etiketdesign såfremt vi ikke kan blive enige om et design, på din hjemmelavede speciel etiket. 

Det bedste ved det hele er, at når du køber en specialdesignet etikette, vil vi gemme den i vores kartotek, og have mulighed for at printe den igen hurtigt og nemt uden ekstra omkostninger.

Vi sætter en stor ære i at være med i dit næste vin-projekt og glæder os til at arbejde sammen med dig. 


Hvis du ønsker at se mere om, hvordan vi laver min-vin's etiketter, og hvordan vi kan tilpasse dem lige dine ønsker kan du trykke på knappen lige her.

På den røde knap kan i læse mere om special-etiketten og hvordan man bestiller et design.

Hvis du vil se, og læse mere om vores specialetiketter kan du trykke på knappen lige her.