Returret?

.
Vores vin er købt hjem, og specialfremstillet til netop dig, med din egen etiket. Derfor er der her tale om et bestillingskøb- eller tilvirkningskøb. Derfor er dette undtaget købeloven og af samme årsag bortfalder både de 14 dages fortrydelsesret, samt de to års reklamationsret i henhold til købeloven.

Du gøres dog opmærksom på at man jf. Købelovens § 76, stk. 3, kan gøre gældende, at flasken har væsentlige fejl og mangler.
.
.
Tilbagekøb
Min-vin.dk ønsker alligevel at tilgodese alle kunder - derfor tilbyder vi tilbagekøb på 2/3 del af købsprisen eksklusiv fragt. Min-vin.dk dækker her fragtomkostningerne, ved at tilsende jer et fragtlabel, som samtidig erstatter skader for op til 4800kr.

Således har du mulighed for at købe flasker nok, til dit kommende bryllup, reception, eller fest - uden at være bange for at du løber tør for flasker og vi har mulighed for at dække vores omkostninger i form af stikprøvekontrol, flaskerne lagt i vandbad så etiketterne forsvarligt kan afmonteresfragt - samt eventuelle fragtomkostninger og forsikring på pakken.
 
OBS: Disse flasker vil ikke blive solgt videre på www.min-vin.dk uden at dette er anvist. Det betyder at vinen f. eks. vil blive solgt i forbindelse med tilbud, lagersalg, eller storkøb til reduceret pris. Således er du sikker på at hver gang du bestiller en flaske hos min-vin.dk, så er der ikke andre som har haft flaskerne før dig, og vores grønne elitesmiley sikrer dig samtidig at alle forholdene omkring flaskerne, som opbevaring samt hygiejne overholdes. Læs mere her.