Hvem er vi?

.

.

Mød os
.
Hos min-vin.dk vil vi gerne bevare kontakten. Derfor kan du møde os på facebook her som også er forbundet til vores livechat, som i kan starte i bunden af skærmen. Her kan du følge med i vores konkurrencer og se de seneste nyheder og tilbud. Derudover er du velkommen til at deltage i vores nyhedsbrev som du også finder i bunden af skærmen.
..
Historie
.
Min-vin.dk er en ung og kreativ virksomhed med fart over feltet. Vi brænder for at efterleve vores kunders ønsker, og levere en flaske vin der både unik og enestående, i sit visuelle udtryk, i den fremragende smag på baggrund af vores nøje udvalgte partnere og ekspertise - kvalitets vin til gode priser.

Min-vin.dk's historie rækker næsten 20 år tilbage, og selvom MIN-VIN er en ung virksomhed, har vi samlet medarbejdere med over 40 år i branchen. Derfor kan du være sikker på, at vi har udvalgt de bedste vine. Det Danske Vinkompagni I/S der også er medejer af MIN-VIN IVS, og vores nærmeste partner når det gælder udskæring af etiketten, påsættelsen og fragten. 
.
Vi har på hjemmesiden som udgangspunkt 4 flasker rødvin & hvidvin. Derudover har vi én rosé samt en flaske mousserende vin, der tilsammen udgør vores sortiment på i alt 10 forskellige flasker. Derudover har vi løbende eksklusive kampagner og tilbud under "specials" menuen.

Vi forsøger vi at svare på alle henvendelser indenfor få timer, både på vores chat samt mail. Vi garantere samtidig, at din etiket bliver printet, skåret, påsat - og flaskerne sendt afsted, senest 48 timer efter at ordren er aflagt, og derfor har din pakke i løbet af 3-4 hverdage.
                                                
Sofus, salg & markedsføring

Claus, design
Claus, designAdresse

Hvis du har valgt at afhente varen, sender vi dig en besked omkring afhentning indenfor 24 timer.


Kontaktinformationer
.

Det Danske Vinkompagni I/S
CVR 19961788
Min-Vin IVS
CVR 38128817

Fabriksvej 29
6000 Kolding

Kontakt
kontakt@min-vin.dk
+45 25 50 40 25

Bank & Betaling

Middelfart Sparrekasse
Buen 5
6000 Kolding
Kontonummer : 0759
Registreringsnummer : 3227150776

 

.