Kontakt os 

- Høj kvalitet - høj kundetilfredshed - hurtig og enkel kontakt -
Læs mere her 

Du kan kontakte min-vin døgnet rundt alle årets 365 dage hvis du har et spørgsmål i forhold til etiket-design, kvalitet, levering - eller hvis du har en speciel forespørgsel.

Vi arbejder på at løse alle henvendelser lynhurtigt og sidder klar på chatten fra 08.00-18.00 hver dag. Derudover har vi en gennemsnitlig svartid på kun 3 timer i vores chat, uanset hvilken dag, eller hvornår på døgnet du skriver. til os. Det er hurtigt!

Selvom vi altid er til at fange på chatten er du selvfølgelig også velkommen til at fange os på mail. Her bestræber vi os altid på at svare indenfor to hverdage.

Vi er også til at fange på telefonen. Kontaktinformation findes længere nede. 

Hos min-vin er høj kundetilfredshed en selvfølge.

Vi bestræber os altid på at levere den bedste vare, og imponere med hurtig levering, høj kvalitet - både indeni og udenpå flasken - og god kundeservice.

Vi værdsætter vores kunders mening om min-vin, og derfor bliver alle handlende efter 3 uger opfordret til at anmelde min-vin. Du kan finde anmeldelserne nederst på siden, og ellers finde os på Trustpilot.

.

Hvem er folkene bag min-vin?

Der er en håndfuld ildsjæle som har lagt tid og kræfter i at få Danmarks måske største og mest brugervenlige univers af "hjemmelavede" alkoholiske drikkevarer her i Danmark?

Sammen har min-vin kompetencerne til både at skabe en brugervenlig side, med de bedste kvalitets-vine fra hele verden, til de billigste priser - samtidig med at du på hver enkel etiket, kan sende et helt unikt budskab, kreeret på vores maskiner.

Vi håber at du vil tage et kig rundt og lade dig blive inspireret

.

Elitesmiley - kvalitet i højsædet
Kontakt-informationer
Adresse til afhentning
Bank-informationer