Handelsbetingelser

Fortrydelsesret - cookies - binding

Vores vin med eget logo er købt hjem, og specialfremstillet til netop dig, med din egen etiket. Derfor er der her tale om et bestillingskøb- eller tilvirkningskøb. Derfor er dette undtaget købeloven og af samme årsag bortfalder både de 14 dages fortrydelsesret, samt de to års reklamationsret i henhold til købeloven.

Du gøres dog opmærksom på at man jf. Købelovens § 76, stk. 3, kan gøre gældende, at flasken har væsentlige fejl og mangler.

Flasker uden hjemmelavet logo

Hvis du køber en flaske vin, spiritus eller øl, med dens originale etikette - eller helt uden, vil du naturligvis beholde din 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning.

Fragt og ødelagte flasker

Såfremt en eller flere af dine flasker er gået i stykker under forsendelsen, bedes du sende os et billede af det ødelagte og referere til dit ordrenummer.

Så tager vi os af resten, og sender dig naturligvis nye flasker hurtigst muligt..

Betaling

Alle vores transaktioner foregår enten gennem Quickpay, hvor der er mulighed for både at betale med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Derudover modtager vi selvfølgelig også bankoverførsler. 
Aldersgrænse

Når du handler vin hos min-vin.dk sælger vi kun til personer over 18 år. Derfor når du accepterer vores handelsbetingelser, tilkendegiver du samtidig at du er 18 år eller derover og min-vin.dk forbeholder retten til at annullere en ordre såfremt kunden er under den tilladte aldersgrænse.
Binding

Hvis du abonnerer på en af min-vins pakker, vil vi opkræve for abonnementet og afsende varen d. 1 hver måned.
I perioder vil vi kunne tilbyde særlige rabatter på vores vinpakker, hvor en bindings-periode på op til 6 måneder kan påregnes. I så fald vil der blive skiltet med det, i forbindelse et sådan tilbud og det vil samtidig fremgå af produktbeskrivelse og typisk skiltet som "kampagne".