Design egen vin

Design din vin i vores helt eget etiket-design program. Her kan du blandt andet vælge imellem over 1.000 forskellige billeder samt uploade dine egne. Samtidig har du mulighed for at tilføje tekst og ændre baggrundsfarve. Hvis du hellere vil se de specialdesignede etiketter, som vi også tilbyder for 99,- så klik her.

Her er idéen at man nemt og hurtigt kan designe sin helt egen unikke flaske vin - bestille den samme dag, og modtage den inden for 3 hverdage. 

Alle vores etiketter, som laves i design-programmet har målene; 76x127mm eller 102x76mm afhængigt af hvilken flaske du vælger. Etiketterne har en glossy overflade, som er med til at give flaskerne et eksklusivt udtryk, som man normalt kender fra kommercielle flasker, samtidig med at etiketterne også har afrundede hjørner. Dermed kommer flasken du bestiller, til at ligne præcis den du designer på vores side og se godt ud i enhver anledning - også selvom du bare skal bruge én enkelt flaske.
.
Obs: det er lovkrav at der på alle etiketter fremgår indholdsmængde, type, land, sulfitter, import- og tappenummer samt alkoholprocent. Dette sørger vi for at inkludere i bunden af dit design - meget diskret. 
.
Hvis du hellere vil have noget lidt mere unikt og specielt, anbefaler vi at du kigger nærmere på vores special design.
.
Herunder ser du et par eksempler på standardetiketter. Se flere her.
.