Guides til min-vin.dk

Guide til min-vin's designprogram

Guide til min-vin's designprogram
Lad os vise dig hvor nemt det er.

Vi har valgt at lave en guide, der forklarer hvilke egenskaber vores design program har, sådan at du er godt klædt på til selv at lave din første etiket.

Inden vi starter med at designe vores etiket, skal vi først vælge en flaske. På trods af et udvalg på blot 10 vine, har vi vin til enhver smag, fra 59,- kr for en enkelt flaske.

1. vælg størrelsen af den kasse vin du modtager. Vi har både skønne 3- og 6 styks kasser.
2. Vælg antallet af kasser.
(3). Du kan her også vælge at uploade et mere specielt-udformet design, ved at markere det nederste felt. Læs mere her.
4. Tryk på "Design min vin og tilføj til indkøbskurven."

Design etiketten

Nu er det tid til at designe etiketten. Det kan du gøre både fra computer, telefon og tablet. Dog anbefales det at bruge computeren når du laver dit endelige design, da man ikke har meget plads at arbejde på fra f. eks. mobil.

I programmet ser du et billede af lige netop den flaske du har valgt, og samlede pris for din bestilling. Husk at du kan bestille ned til 1 flaske af hver slags, så du har selvfølgelig også mulighed for at prøve et par forskellige vin og etiketdesigns. Hvis du istedet ønsker samme design, på flere typer vin bedes du blot notere dette med din bestilling, så du slipper for at lave samme design flere gange. 

I toppen af programmet, har du 3 valgmuligheder som du kan læse meget mere om her på siden.

1. Billede - Hvordan redigerer man i egne billeder og tilføjer effekt, og hvad kan min-vin's billeder bidrage med? Læs meget mere her!

2. Tekst - Læs meget mere omkring vores mange forskellige skrift-typer, og hvordan du kan bruge dem til at personliggøre din flaske. Det kan du her!

3. Farve - Her har du mulighed for at tilføre baggrundsfarve til din vin. Du har også mulighed for at lave et fedt baggrundsbillede istedet? Læs mere om det her!
Det var da nemt?

Efter at have læst alle de guides, har du jo efterhånden fuldstændig styr på hvordan navigere rundt på min-vin.dk. Så er du klar til de kommende fødselsdage, fester, konfirmation, event - eller til en du holder af - anvendelsesmulighederne er mange.

Vi håber at du synes at konceptet er spændende, og til at komme igang kan du bruge rabatkoden MINVIN25 i hele 2017 og få 25kr rabat på dit første køb. 

Leave a comment