Guides til min-vin.dk

Del 2 - Hvordan tilføjer jeg tekst?

Del 2 - Hvordan tilføjer jeg tekst?

Tekst - hvad kan jeg lave?

Denne guide dækker over pkt. i min-vin's intro guide. Hvis du mangler at læse del 1, hvor vi ser nærmere på de muligheder der er, for at uploade og redigere i billeder, så tryk her.

 


Når du designer din egen flaske vin, har du også mulighed for at tilføje tekst. Når du er færdig med at skrive, den linje tekst du ønsker at tilføje, skal du blot trykke på "tilføj" lige under tekstfeltet.
 

 


Efter at du har trykket "tilføj" kommer der en ny menu frem.


 


Skrift type: 
Vælg den skrift type du ønsker at benytte dig af. Vi har over 100 forskellige skrifttyper, og tilføjer løbende flere. Mange af vores skrifttyper er helt specielle, og oplagte hvis du ønsker at lave noget helt unikt. 
Når du ændrer skrift-typen, skal du nogen gange lige "klikke" på teksten (på vin flasken) før at skrift-typen skifter.

 

 


Juster tekst: 
Her har du mulighed for at vælge, om den tekst du har skrevet, skal være mod højre, venstre eller centreret. Husk selv at lave linjeskift.Skriftstørrelse, linjeafstand, kant str?

Du kan selvfølgelig selv ændre skriftstørrelsen, som det passer dig. Vi anbefaler at man skriver sin tekst, i den størrelse man ønsker det - fremfor at "forstørre teksten", da det giver uskarpe bogstaver. 
Hvis du skriver sætninger og laver linjeskift, har du selvfølgelig også mulighed for at angive hvor stor linjeafstand du ønsker, og til sidst har du mulighed for at angive hvor stor en farve-kant der skal på de bogstaver du skriver (såfremt dette ønskes.) Læs mere længere nede om kant.

Tekstfarve

Et punkt på listen er "skriftfarve". Her har du naturligvis mulighed for selv at ændre i farven, som det passer dig.Kantfarve

Hvis du synes, at der skal en kant på din tekst, har du også mulighed for at vælge farven på denne. Husk at sætte kant størrelsen til minimum 1, for at du kan se kanten.

 I det her eksempel, har jeg valgt skrifttypen "ChuckNoon" - lavet en sort tekstfarve samt en rød kant, med kant str. 1.Baggrundsfarve

Som det sidste, har man også mulighed for selv at angive en baggrundsfarve på sin vin-flaske. Alle vores clip-art's er uploadet uden baggrund, så du har mulighed for at påføre clip-arts på en farvet baggrund.

RESULTATET

Nu har vi været inde omkring alle MIN-VIN's designfunktioner, og du har lært hvordan man tilføjer billede, tekst, farve - og redigerer i det hele, sådan at du kan få dig en etiket som er lige som du vil have den.

På nedestående billede, bruger vi de samme billeder, fra vores "Del 1." Derudover har vi tilføjet lidt tekst, i forskellige skrift typer. Alt sammen kan laves på et par minutter, og med vores værktøjer sikrer du dig at alt står snorelige og at elementerne sidder rigtigt i forhold til hinanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment