Abonnementsvilkår

Abonnement hos min-vin

Min-vin.dk tilbyder en række produkter som er betinget af tilmelding af abonnement.

Du tilmelder dig kun et abonnement, hvis du køber en abonnement-vare.

Vinpakker på abonnement

Du kan købe et udvalg af vinpakker hos min-vin bestående af et nyt spændende udvalg af vin og spiritus sendt til din hoveddør hver eneste måned. 

Du modtager aldrig de samme flasker to gange, og du vil modtage en brochure med til hver månedspakke, der beskriver månedens flasker. I folderen vil du også finde priser på de enkelte flasker, og vil som fordel kunne kontakte min-vin med henblik på at købe flere af en given flaske, til en særlig abonnements-pris. 

Levering

Alle vores vinpakker bliver afsendt 3-4 dage vi har modtaget din bestilling - og igen omkring d. 1 den næstkommende måned. 

Opkrævning

Du bliver opkrævet umiddelbart efter at have tilmeldt dig et abonnement og modtager måneds-pakken for den måned din bestilling er blevet placeret i et 3-4 hverdage efter din bestilling. 

Derudover vil du som abonnent bliver opkrævet d. 1 hver måned, og modtage den aktuelle måneds vinpakke ca. 3-4 hverdage efter.

Hvis du ikke ønsker at modtage to månedspakker med kort mellemrum, bedes du afvente med tilmeldingen til først på måneden.

Gennemsigtige priser

Hos min-vin.dk har vi helt gennemsigtige priser og du betaler naturligvis kun for det abonnement du har tilmeldt, som bliver opkrævet jf. ovenstående vilkår. Du betaler derfor ikke for fragt, betalingsgebyr eller andre skjulte udgifter. 

Binding

Min-vin's abonnementer er som udgangspunkt uden binding. Dog vil der være kampagne-tilbud, der forudsætter en binding på op til 6 måneder. Dette vil fremgå tydeligt i produktbeskrivelsen.

Afmelding og fortrydelsesret

Du har jf. købeloven 14 dages fortrydelsesret på dit abonnement fra dagen det bliver tegnet, uanset om det er med eller uden binding. Har du ikke rettet henvendelse til os indenfor fristen på 14 dage bortfalder fortrydelsretten. 

Du kan en hver tid afmelde dit abonnement. Opsigelsesperioden er 30 dage, og du vil derfor blive opkrævet for, og modtage næste måneds pakke. 

Enkelte produkter vil have binding, hvilket tydeligt vil fremgå i produkt beskrivelsen. Bindingen har en maksimal varighed af 6 måneder fra første leverede månedspakke.

Ønsker du at afmelde, eller fortryde et abonnement bedes du rette henvendelse til [email protected] og referere til dit ordrenummer.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål til vores abonnementer og vilkår, er du altid velkommen til at kontakte os lige her.

Copyright © 2019 min-vin.dk